Ingrid er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo. Tidligere har hun vært alpinist på nasjonalt nivå og vet viktigheten av et optimalt kosthold for å lykkes med trening og idrett. Til daglig jobber Ingrid med livsstilsendring og har bred pasienterfaring. Hun har undervist på høyskolenivå, vært studentrepresentant og tester for DHL-guiden i flere år. Masteroppgaven skrev hun på Oslo Universitetssykehus Aker og den omhandlet oppfølging av pasienter 2,5-4 år etter overvektsoperasjon.
Ingrid er autorisert klinisk ernæringsfysiolog tilknyttet KEFF (Kliniske Ernæringsfysiologers Forening) og gir individuell veiledning eller i gruppe. Konsultasjonene foregår per skype, telefon eller mail etter ditt/deres ønske. Ingrid holder i tillegg foredrag for ulike foreninger og organisasjoner jevnlig. Ingrid brenner for riktig og vitenskapelig ernæringsrådgivning og hjelper deg med å lykkes med vektreduksjon, vektøkning, kosthold ved matvareallergier og intoleranser, diabeteskost, idrettsernæring, bruk av kosttilskudd, næringsberegning av måltider/dagsmenyer, oppsett av kostholdsplan m.m.